29.9.2005 11:59 Tomi Junnila

Minun piti taas kerran vain lisätä pari kuvaa galleriaan, mutta äidyin päivittämään valokuvagalleriaamme pyörittävän Gallery-softan uuteen kakkosversioon. Jotta gallerian ja blogin sai paremmin (ja huomattavasti helpommin) integroitua keskenään, siirsin tämän blogin uuteen osoitteeseen www.badzilla.net/blog/. Mikäli päädyit lukemaan tätä vanhan linkin (topeju.badzilla.net/blog) kautta, niin edelleenohjaus näköjään toimi, mutta kannattaa silti päivittää linkki ajan tasalle jatkon kannalta.

Nyt blogin oikeassa reunassa pitäisi näkyä kaksi kuvaa galleriasta, linkit uusimpaan kuvaan ja galleriaan. Lisäksi on helpompi laittaa galleriakuvia postauksiin (täytyypä käydä tekemässä jossakin välissä talonrakennusgalleria ja siirtää kaikki blogissa olevat rakennuskuvat sinne).

Sain sitten jokusen kuvankin lisättyä:


Villen kuvagalleriaan lisäsin alunperin testikuvana käyttämäni kamerakännykkäotoksen viime joulukuulta.


Varsinaisesti tarkoitukseni oli vain lisätä jonkin verran sf-aiheisia kuvia. En ehtinyt kuitenkaan vielä lisätä kuin puolenkymmentä kuvaa kolmen viikon takaiselta Tähtivaeltaja-päivältä, illalla olisi tarkoitus laittaa lisää kuvia esille.