3.10.2004 23:08 Tomi Junnila

Tänään saivat Ville ja Hanne kahteen otteeseen ison liudan vierailijoita, kun ensin vuodeosastolla kävivät Saariot, Aino, Johanna ja Suntilat. Ville otti vierailut lunkisti, vaikka häntä siirreltiin sylistä toiseen jatkuvasti, ja Aleksi ja Iria riehuivat ympäriinsä, myös sängyn alla.

Illemmalla sitten mummi ja pappa kävivät myöskin katsomassa Villeä, eikä tämä tästäkään häiriintynyt, päin vastoin. Pappa osasi vielä vaihtaa vauvan vaatteet sujuvammin kuin tuore isä, ja lokoilua oli hyvä jatkaa mummin sylissä.

Aamulla oli Villellä ollut lääkärintarkastus, jossa kaikki oli mennyt jälleen kerran hyvin. Edes Calmette-piikki ei saanut Villeä itkemään, vaikka loppuvaiheessa oltiinkin jo melko lähellä. Pää oli kuulemma oikein hyvän muotoinen, ja lääkärin mukaan Villellä on varmaankin tekniseen alaan suuntaumuksia, kun hän seurasi lääkärin lamppua suurella mielenkiinnolla. Vauvan paino oli aamuun mennessä pudonnut noin 200 grammaa, mikä onkin ihan normaalia synnytyksen jälkeen. Hannella taas on maito alkanut nousta kunnolla, ja enää ei ole tarvinnut lisäravintoa vauvalle antaa, itse asiassa Hanne on saanut maitoa jo säilöttyä jääkaappiinkin talteen jonkin verran.

Hannekin on nyt jo muutenkin paremmin jaksanut hoitaa Villeä, sain jo opettaa Hannelle miten vaipat vaihdetaan. :-) Huomiselle on luvassa taas lisää vierailuja, ja itse menen päivällä töissä käymään, jotta työasiat saadaan mahdollisuuksien mukaan nakitettua reiluksi kuukaudeksi muille työntekijöille.