20.9.2004 12:44 Tomi Junnila

Lopultakin alkoivat hommat edetä. Kun siivous saatiin suht kuntoon, jäi paremmin energiaa muihin hommiin, ja nyt saatiin taloprojekti kunnolla käyntiin kun teimme sopimuksen vastaavan kanssa. Nyt meille taitaa ihan oikeasti olla talo tulossa.

Samoin sitten sain aikaisemmin jo valittelemani kuvien kehitysprosessin vähän paremmin käyntiin. MariMikon vuosijuhlakuvat, työpaikan projektipäivän ja tontin kuvat sain kaikki käsiteltyä, samoin osan Janin synttärikuvista, enää noin satakunta kuvaa jäljellä.

"Tupareissa" ei - outoa kyllä - tullut otettua kuin pari kuvaa, kun ei enempää kerennyt. Meillä oli ainakin hyvin mukavaa, ja Hanne jaksoi yllättävänkin kauan, vaikka molemmat olimmekin raataneet pitkiä päiviä kämppää siivotessamme. Mutta nyt onkin siivousurakka käytännössä valmis. Villelle saatiin samalla hoidettua sänky ja muut huonekalut kuntoon makuuhuoneeseen jo hiukan etukäteen, jottei sitten parin viikon päästä tule hirveä kiirus. Hmm, tuosta ei ole vielä otettukaan kuvaa. Tässä kuitenkin edellistä kuvaa vastaava "after"-kuva:

Siivousoperaatio melkein valmis