26.11.2003 18:17 Tomi Junnila

Kylläpäs minä valokuvauksesta postailen... Täytyy yrittää keksiä muutakin puheenaihetta joskus. :-)

Tulin sitten hankkineeksi sen uuden kameralaukun. Soitin perjantaina Rajalaan josta sattumalta löytyi yksi kappale sekä Mini Trekker AW:tä että Nature Trekker AW:tä, tosin eri liikkeistä. Kävelin sitten Hämeenkadun Rajalaan josta tuo viimeksimainittu löytyi ja pikaisen vilkaisun (kun oli kiire mennä hoitamaan videoiltaa) jälkeen ostin sen.

Kotona hoksasin, että kyseessä olikin vanhempi versio tuotteesta, ei se II-versio jota olin puhelimessa tiedustellut. Lauantaina menimme Hannen kanssa takaisin Rajalaan ja kerroimme sattuneesta, ja erittäin ystävällinen myymälänhoitajaneito lupasi ottaa maanantaina yhteyttä maahantuojaan ja pyrkiä saamaan tilalle tuon II-version.

Maanantaina minulle tulikin puhelu ja ilmeni, että tuo II-versio Nature Trekkeristä ehtii Suomeen vasta ensi vuoden puolella, vaikka sitä maailmalla onkin jo ainakin puolisen vuotta ollut myynnissä ja Photo Trekker AW II on Suomessakin myynnissä. Sovimme myyjän kanssa, että he pyytävät maahantuojaa toimittamaan tuon Photo Trekkerin pikaisesti Rajalaan, ja tänään sain käydä hakemassa uuden, isomman repun tuon Nature Trekkerin tilalle. Mikä parasta, en edes joutunut maksamaan mitään väliin, vaikka Photo Trekker olisi ollut kalliimpi kuin tuo Nature Trekker-malli.

Kotona lastasin ensi töikseni reppuun kaikki omistamani kameralaitteet, ja ne sopivat sinne juuri hyvin, jopa pikkuisen tilaa jäi yli. Kun lähden reissuun niin nappaan vain repusta ylimääräiset pois jolloin sinne tulee hyvin tilaa kaikelle muulle. Lisäksi tämän II-version mukana tuli reppuun erittäin tukevasti kiinnitettävä pikkureppu, johon mahtuu hyvin vaatteita yms. Melko isokokoinen ja suht raskas tuo on, mutta kulkee silti lentokoneessa käsimatkatavarana ja kantohihnat ovat erittäin mukavat. Kaikkiaan olen siis erittäin tyytyväinen (no, puolentoista tunnin kokemuksella ;-)) reppuun, ja vielä kiitollisempi Rajalan ja Lowepron maahantuojan erinomaiseen palveluun.