3.11.2003 22:50 Tomi Junnila

Camden Market (& ympäristö) oli pettymys - ylikalliit hinnat ja muutenkin melko turistirysäfiilis. Hinnat olisivat olleet hiukan tyyriit mutta hyväksyttävät jos ne olisivat olleet euroissa, mutta punnissa ne olivat jo aivan liikaa. Pari hassua kuvaa tuolla sai, kunnes Black Rosessa tulivat (melko töykeästi) kertomaan ettei tuolla saa kuvata (ja me olimme ainoat asiakkaat liikkeessä).

Käydään Camdenissä uudelleen joku toinen päivä katsomassa ne liikkeet, jotka vielä eivät olleet auki - nyt olimme paikalla jo pian klo 10 jälkeen ja suurin osa liikkeistä aukesi vasta klo 11. Kun minun jalkojanikin alkoi särkeä, aloimme palata hotelliin. Matkalla poikkesimme Inverness Streetillä Mega City Comicsiin, joka ei aivan vastannut ennakkoon kuulemaamme hypetystä (Hanne taisi vaan pettyä kun tuolla ei ollut Star Wars-sarjiksia). Terolle kuitenkin löydettiin kaksi kuudesta tämän kaipaamasta sarjiksesta puoleen hintaan asetetusta hintakatosta, ja Sandman: Endless Nights maksoi tuolla saman kuin muuallakin joten ostimme senkin.

Hotellille paluun ja pienen levon jälkeen tutkimme viereisen kirjaston ja totesimme ettei sieltä pääse nettiin (ilman kirjastokorttia). Täytyy siis käyttää tätä kommaria edelleen. Tämän jälkeen saimme jalkamme (taas) kipeiksi kiertelemällä keskustaa, nyt hommasimme Forbidden Planetsistä Roger Dean-kalenterin ensi vuodelle.

Huomenna sitten LOTR-näyttelyyn...