2.11.2003 23:27 Hanne Martelius

Ostin ensimmäisen Buffy -sarjakuvani (kaksi itseasiassa, The Blood of Chartage ja Crash Test Demons). Niitä oli alennuksessa Foleysillä enkä voinut vastustaa kiusausta. Eivät ne kovin kummoisia olleet, vaikka minulla ei suuria odotuksia ollutkaan, olin hieman pettynyt. Buffy on ilmeisesti niin hahmovetoinen sarja, että heti kun hahmot ovat vähänkin out of character, siitä katoaa teho. Varsinkin jos juonikaan ei oikein iske. No, tulipa kokeiltua, onneksi eivät olleet kalliita.

Tomi halusi päivällä käydä KFC:llä kun sitä ei Suomessa ole ja nyt illalla testasimme Lonely Planetin mainitseman italialaisen nimeltä Pollo Sohossa. Ruoka oli ihan ok, vaikka olisikin kaivannut lisää mausteita, mutta hinta oli sen verran halpa ettei kehtaa valittaa. Ruoka myös tuli todella nopeasti, jopa siitä huolimatta, että sain ensin väärän annoksen.

Tippaamiseen on taas vaikea tottua. Koko ajan saa olla miettimässä, paljonko tästä kuuluu antaa ja onko palvelu niin hyvää, että pitäisi antaa ylimääräistä jne. Onneksi Suomessa ei moista tapaa ole.

Kävimme tänään myös Tate modernissa, modernin taiteen museossa. Siellä on maailman vaikuttavin sisääntuloaula, se on valtava halli joka on valaistu niin että se on koko ajan kuin hiukan sumussa ja takaseinällä on valtava pyöreä lamppu joka näyttää laskevalta auringolta. Todella scifististä, odottakaa vain kun näette kuvat.

Kuvista puheenollen, näyttelyitä ei saanut kuvata, mikä oli tosi plöh. Siellä oli joitain todella vaikuttavia teoksia.

Kävimme myös Oxford Streetillä, mutta se oli samanlainen turistirysä kuin ennenkin, onneksi siellä oli jo aiemmin mainittu KFC, joten aivan hukkaan reissu ei mennyt. Lisäksi kulman takaa alkoi Charing Cross Road, jolla on paljon kirjakauppoja. Iain M. Banks kokoelmamme on jo täydellinen ja Iain Banks -kokoelmakin karttuu hyvää vauhtia.

Huomenna Camden Towniin. Jee!