28.12.2004 22:27 Tomi Junnila

Ville vietti juuri ensimmäistä jouluaan, jota varten matkasimme Hannen vanhempien luokse Kausalaan. Ajomatka oli moninkertaisesti Villen aikaisempia matkoja pitempi, ja aattoiltapäivällä perille päästyämme poika olikin varsin stressaantunut eikä esimerkiksi ruokailuista tahtonut tulla mitään. Myöskin yöunet jäivät varsin vähäiselle, kun pikkuinen joutui totuttelemaan matkasänkyyn.

Joulupäivän aikana Villen olo kyllä koheni, ja joululahjoja jaettaessa hän jo oli kunnossa, vaikka itse jako-operaatio taisikin mennä yli ymmärryksen. Mutta lahjat itse olivat oikein kivoja, Annun tekemällä alustalla oli kiva huitoa käärmettä. Lisäksi Ville sai vauvan astioita, leluja, vaatteita ja Henkien kätkemä-DVD:n, joka saattoi tosin olla enemmän Hannelle. :-)

Paluumatka sujuikin huomattavasti mukavammin, kun me älysimme pysähtyä hiukan tiheämmin ja pysähdyksillä ottaa Villen pois turvakaukalosta. Kyllä silti taisi olla mukava päästä omaan kotiin ja omaan petiin nukkumaan.


1 kommentti

Marja Martelius
1.1.2005 19:41

Toivottavasti teidän väsymyksenne ovat vähempänä. Kuvat ovat hauskoja. Lyhtykuva on tunnelmallinen. Oikein hyvää vuotta 2005 ja onnittelut Villelle (3kk).