31.10.2004 18:02 Tomi Junnila

Tämä postaus on jo nelisen viikkoa myöhässä, ja ollut jo useamman päivän kirjoitettavana, enkä silti tahdo saada sitä loppuun. Laitetaan siis nyt ensin vain alkuosa ja loput myöhemmin, niin tulee edes jotain julkaistua.

Maanantaina 4. päivä Hannella ja Villellä kävi taas lisää vieraita, kun neljä TSFS:n hallituksen edustajaa kävi vauvaa katsomassa yhdessä Emman (Tutkan hallituksesta) kanssa.

Tiistaina Hanne ja vauva olisivat jo päässeet lähtemään, mutta Hanne halusi itse olla sairaalassa vielä yhden päivän, jotta saisi paremmin opeteltua kaikki tarvittavat rutiinit. Maanantain ja tiistain välinen yö olikin ensimmäinen, jonka Ville vietti äitinsä huoneessa, ja vasta tällöin tuli selville, että pojalla oli ollut vatsavaivoja lähes jokaisena yönä.

Vierailut jatkuivat taas tiistai-illalla, kun mummi ja pappa kävivät toistamiseen äitiä ja lasta katsomassa, mukanaan veljeni Tuomas ja mummani. Aino poikkesi samaan aikaan paikalle, ja Ville kiersi taas sylistä toiseen. Vierailuajan lopussa Tero kävi vielä tuomassa Hannelle rintapumpun ja katsomassa vauvaa.

Keskiviikkona sitten koko perhe pääsikin kotiin, kunhan sairaalassa saimme sovitettua vauvan parikymmentä senttiä liian isoihin haalareihin ja turvakaukaloon. Kotona sitten saikin hiukan ihmetellä jotta mitä nyt teemme, mutta pikaisen päättelyn (silmät kiinni) jälkeen lykkäsimme Villen sänkyynsä nukkumaan. Ja alkupäivinä pienokainen ei juuri muuta tehnyt kuin nukkui, söi ja nukkui. Sekä usein nukkui syödessään. Hoitorutiinit saimme kasaan melko nopeasti, vaikka kotiin tultuamme huomasimmekin useita pikkutarvikkeita, joita piti käydä pikaisesti hommaamassa.


1 kommentti

Ville Niinistö
17.11.2004 19:58

Onnittelut vanhemmille hienosta pojasta, jolla on vieläpä aivan erinomainen nimi! ;) Sattui olemaan hetki omasta lapsenhoidosta vapaata ja päädyin Marin nettisivujen kautta ihailemaan teidän perhetapahtumaanne. Hyviä perhehetkiä toivoen, -Ville, Maria ja Elias-vauva (1 kk)