12.8.2004 09:20 Tomi Junnila

Päivitin WordPressin aikani kuluksi uudempaan versioon, jossa on myös plugin-tuki (kts tuossa oikealla oleva pätkä Amazonin wishlistiämme), ja huomasin juuri että vaikka emme juuri koskaan mitään tähän blogiin ole tulleet postanneeksi, on postauksia silti kertynyt "huimat" 26 kpl.

Kuten Hannea viime aikoina nähneet tietävät, Hannen maha sen kun paisuu (täytyypä muistaa ottaa jossakin vaiheessa vauvasivulle uusi kuva). Viimeisen viikon helteet ovat myös olleet Hannelle melko raskaita - tosin ehkä viime viikonlopun Fantasiapidot ja ennen kaikkea niiden rakentaminen eivät myöskään hirveästi helpottaneet tilannetta. Eilen hommasimmekin jo keväällä ostamiemme tuulettimien lisäksi uuden propellin, tällä kertaa Prisman alesta sellaisen 30-luvun mieleen tuovan kattotuulettimen, jossa on myös lamppu. Täytyy tosin vielä kiinnittää se kunnolla kattoon, nyt sitä ei uskalla käyttää kuin pienimmällä teholla jottei koko höskä tipahda alas.

Eilinen olikin kyllä ensimmäinen päivä Fantasiapitojen jälkeen kun saimme yleensä mitään aikaiseksi, muuten alkuviikko on mennyt levätessä. Pidoistakin olisi vielä noin 200 kuvaa käsittelemättä kun ei ole jaksanut - perjantai on nyt kasassa mutta lauantai ja sunnuntai vielä kokonaan hoitamatta. Nyt täytyy kuitenkin mennä metsästämään kofeiinia jostakin, jotta saisi töitäkin hiukan tehtyä.